GeWoon Jansen

Meubelstoffeerderij

Gewoon Jansen is gespecialiseerd in het renoveren en stofferen van zitmeubelen. U kunt bij ons terecht voor het her-stofferen van uw stoelen, bank, eetkamerstoelen modern, klassiek & design. En het her-stofferen van uw Caravan, Camper of Boot. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende prijsopgaaf. Onze nieuwe collectie meubelstoffen is gearriveerd!!! Wij hebben een breed assortiment stoffen met bijzonder goede stoffenleveranciers, zoals: Clochard Switch, Lancier etc etc. de keuze uit meubelstoffen is groot.

Wat wij zoal doen

Zitelementen, panelen, wanden, horecameubilair, kantinestoelen, kantoormeubilair & designmeubelen en natuurlijk zorgmeubelen. Van banken tot authentieke stoelen, alles kan naar wens gestoffeerd worden. Kleine reparaties aan kapotte zitmeubelen? Geen probleem!

Stofferen is altijd maatwerk

Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen is uw partner in stofferen als het gaat om maatwerk. Wij kijken samen met u naar de herinrichting van uw kantoor en of zorgwerkplek. Neemt u gerust eens contact met ons op om te kijken of wij aan uw vraag kunnen voldoen in een vrijblijvend gesprek.


Volg GeWoon Jansen

GeWoon Jansen

Meubelstoffeerderij
Bezoek website »

Contactgegevens GeWoon Jansen

Industrieweg 5
7944 HT Meppel
06 42 64 25 06 (Ger)
06 53 83 39 64 (Dirk)
info@ge-woonjansen.nl
http://ge-woonjansen.nl