Juul Design

Lampenkappen

Juul-design is een Nederlandse producent van lampenkappen. Het bedrijf werd in 2010 opgericht door Marten Dekker. De eerste jaren produceerden we in Sneek, maar in 2013 zijn we verhuisd naar een nieuw atelier in Meppel. Al onze lampenkappen worden in Nederland gemaakt.

Onze visie is het produceren van mooie en uiterst decoratieve lampenkappen, die sfeer brengen in elke kinderkamer. Onze collectie bestaat uit meer dan 200 verschillende lampenkappen en is daarmee de grootste van Europa. Onze lampenkappen zijn te koop in meer dan 150 babywinkels in heel Europa.

De lampenkappen van Juul-design worden met de hand geproduceerd om een zeer hoge kwaliteit te waarborgen. We gebruiken de beste materialen zodat onze lampenkappen zeer veel jaren mooi blijven. Het PVC aan de binnenkant blijft wit en flexibel en de katoenen stoffen zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast proberen we zo mileu-vriendelijk te produceren. Zo draait ons atelier op zonne-energie en zijn reeds veel van de gebruikte stoffen organisch.

Juul Design

Lampenkappen
Bezoek website »

Contactgegevens Juul Design

Industrieweg 5
7944HT Meppel
E-mail:
juul-design@hotmail.com
Telefoon: 06-37170907

http://www.juul-design.com

CONTACT

Bedrijven Centrum Meppel
Industrieweg 5
7944 HT Meppel
06 48 97 50 14
Stuur een e-mail »

TOE AAN EEN EIGEN KANTOORRUIMTE?

Overweeg je de stap te zetten naar een eigen kantoor of bedrijfsruimte in Meppel? Kom dan zeker een keer kijken! Er zijn momenteel nog diverse ruimtes beschikbaar. Voor vragen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging neem je contact op met Henk Baan, 06 48 97 50 14.

VOLG BCM